Kako zaraditi novac, slikati se za televiziju i povaljivati lepe žene

Dakle, imate već previše godina da biste išli u školu, a premalo da ste ozbiljnije učestvovali u oslobodilačkim ratovima 1992-1999 (u kojima su vaši uzori oslobodili dosta ustaške bele tehnike, balijskog nakita i ideološki neutralnog goriva). Niste lepi, niste obrazovani, a volite Srbiju. Prodavanje droge je unosno, ali to deluje previše kao pravi rad. Kako pošten čovek da pomogne sebi, Srbiji i svakom dobronamernom građaninu ove divne ali napaćene zemlje? Razmotrite sledeću mogućnost:

Postanite nacista!!!

 

Znamo šta mislite! Na početku ovo može delovati kao malo suviše ekstremna mera. Na kraju krajeva, nacionalsocijalizam nije samo politička ideologija već i način života za koga neki vele da se proteže kroz srbsku istoriju još od drevne Sparte i surova fizička disciplina i brutalna samoodricanja koja ovo podrazumeva teško da su u skladu sa vašim hedonističkim pogledom na život. Međutim, setite se da je ovo dvadesetprvi vek: vek nakon kraja milenijuma. Vek preživelih posle milenijumske bube!! Vek u kome pravila više ne važe!!! Vek u kome je lako biti pripadnik nacije i rase nekad smatranih nižim i istrebljivanih sistematski u institucijama masovnog ubijanja, lako, pošto nova pravila vele da ste sad VI viša rasa. Biti arijevcem nikada nije bilo lakše niti slađe.

U Srbiji pogotovo! Razmotrite ovo:

Ideologija

U nekim drugim zemljama čiji ustav i zakoni zabranjuju raspirivanje rasne, nacionalne i verske mržnje, program i statut vaše organizacije koji predviđa uređenje društva tako što će pripadnicima određenih nacija biti uskraćene određene zamorne obaveze poput odlaska na izbore ili kandidovanja na istima, poput učestvovanja u oružanim snagama i nošenja oružja, dakle u tim drugim zemljama, vaš program bi delovao malo sumnjivo. Možda čak (šapnimo i tu ružnu reč) nezakonito. Ne i u Srbiji!!! Na kraju krajeva, šta je malo apstraktne rasne, nacionalne i verske mržnje u odnosu na konkretnu, momačku rasnu, nacionalnu i versku mržnju koju možemo da čujemo sa skupštinskih govornica? Ništa, eto šta!!! U Srbiji vas niko neće popreko pogledati jer je teško zamisliti da možete da kažete nešto što narodni poslanici, portparoli parlamentarnih stranaka i predsednici vodećih političkih partija već nisu rekli na mnogo direktniji i spektakularniji način. U poređenju sa njima, umesto da izgledate kao mahniti kasapin, ostavljaćete utisak uzdržanog, odmerenog intelektualca. Ugledajte se na starije: Srebrenica se nikad nije dogodila a uostalom balije su to same tražile i provocirale nas godinama a i tih par stotina koje smo pobili u stvari žive po Amerikama i Australijama pod lažnim imenom i na kraju krajeva, nije za to kriv general Mladić nego UNPROFOR, dakle Ujedinjene Nacije, dakle Američka administracija, dakle – Jevreji!!! Vežbajte malo ovakva jednostavna izvođenja jednostavnih istina, trebaće vam kad odete na neki talk-show na televiziji Pink.

 

Finansiranje

Niko ne voli da radi kako bi došao do novca. Na kraju krajeva, da je Bog hteo da radom izdržavamo sebe i svoje bližnje, dao bi nam, hm… ruke? OK, loša analogija, ali srce vam je na pravom mestu. U Srbiji samo naivni i perverzni rade da bi došli do novca. Vi niste ni jedno ni drugo. Ili bar to dobro maskirate. U svakom slučaju, zašto biste se upuštali u nesigurnu plovidbu uzburkanim tržištem rada, češali se u prolazu o očajne proletere i nevospitane svršene studente, kada novac praktično leži na zemlji pred vama i samo treba da se sagnete kako biste ga pokupili. Evropa je prepuna nacističkih organizacija koje će rado finansirati vaše aktivnosti i snove. Danas je lako doći u kontakt sa njima. Napravite sajt, uposlite malo svoje zapostavljene surferske veštine, povežite se. Ni Hitler nije sam došao na vlast, finansirali su ga američki… Jevreji? Tako barem istorija kaže, a istorija je učiteljica života, prema tome slušajte učiteljicu. Ugledajte se malo i na naše političke partije. Ako njih finansira dijaspora, a niko taj novac nikome ne prijavljuje, zašto se ne biste i vi ogrebali za deo kolača? Sigurno po Nemačkama i Švedskama pečalbare kojekakvi patrioti koji svako veče kvase jastuk suzama misleći o Srbiji i tome kako nikada nije niže pala. Dajte im nešto o čemu mogu da sanjare. Zajedno u paketu sa vašim žiro-računom. Ne brinite za poreznike i revizore, ako za njih ne brinu stranački prvaci i ministri koji su obrnuli mnogo više novca nego što ćete vi ikad kroz svoje skromno nacionalsocijalističko preduzeće, zašto biste vi? 

Imidž

Važno je da odbijate od sebe sa gnušanjem etiketu neonacista. Postoje tu bar dva dobra razloga. Prvi je što prefiks ’neo’ na neki način označava prekid u tradiciji koji vi ne priznajete i karakteriše vas kao skorojeviće. To se ne može dozvoliti. To što ste do juče išli po utakmicama i lomili flaše o (često svoje) glave, a danas ste spremni da na televiziji raspoloženo nudite razložne geopolitičke analize stanja u Srbiji, svetu i na Kosmetu ne znači da ste nekakav politički skorojević koji ne razlikuje Vladimira Putina od Vladimira Žirinovskog (mada postoje indicije da je to jedna te ista osoba. Po imenu Vladimir Maričić, jazz pijanist iz Beograda. A gde su beogradski jazzeri, tu je i Miša Blam. Jevrejin!! Vidite kako je lako biti politički potkovan i u svakoj prilici spreman da dokažete svoju poentu!!!) Drugi razlog je što neonacizam neodoljivo podseća na neoromantizam, muzički i modni stil iz osamdesetih godina, a ko bi pri čistoj svesti želeo da ga pomešaju sa Boy Georgeom? Pa taj čovek je u sekti!!

 Religija

Kad smo već kod sekti… Lepota vaše pozicije je upravo u slobodi izbora. Setite se samo najslavnijih godina Trećeg Rajha! Dok su s jedne strane nacionalsocijalisti pljuvali po svemu izdaleka judeohrišćanskom, smejali se slabosti hrišćanskog milosrđa i veličali ničeanskog natčoveka, s druge su hrišćanske crkve nekolicine zemalja imale sasvim udobnu saradnju sa njima. Nema razloga da ta harmonija suprotnosti ne zaživi i danas, u ovom, za sada malenom Četvrtom Rajhu. Prigrlite sve, i pagane, i hrišćane, dođavola, čak i Budiste, nisu li Japanci u ono vreme bili na vašoj strani? A videćete, prigrliće i majka crkva vas. Sećate se pre par godina kad ste jurili pedere po ulicama Beograda, razbucavši njihovu perverznu paradu? Srećna vremena kada je ideološki angažman udobno smeštan između odlaska ispred dragstora i odlaska na tribine najdražih boja. A sećate se kad je sledeće godine centar grada bio plakatiran pozivima da se ponovo organizuje takva hajka na pedere, čisto da se tradicija ne ugasi, plakatima koje je potpisala Srbska Pravoslavna Crkva? QED, prijatelji, QED!

 

Cionistički jaram

Ne treba se zavaravati u pogledu gnusne jevrejske zavere na globalnom nivou. To što su Jevreji svuda u svetu u manjini (sem u kužnom Izraelu koji pod hitno treba uništiti i vratiti našim prijateljima… Arapima?), a ipak ih stalno srećete po televiziji, na berzi i u političkim partijama je dokaz njihove beskrupuloznosti, nikako sposobnosti. Pazite dobro da se ovde ne zbunite, jer kad jednom priznate Jevrejinu da je sposoban u biznisu, politici i drugim javnim radovima, samo ste na korak od toga da izgubite poziciju vladajuće rase koju ste krvavo izborili podmećući požare u kartonska romska naselja. Upozorite javnost u Srbiji na jevrejsku opasnost. Setite se kako je svojevremeno Miroljub Labus razobličen kao ustaša i Jevrejin istovremeno. Koliko li se još takvih utvara šunja našom političkom scenom i vreba svaku priliku da zatruje umove birača? Znate kako se kaže, danas Kosmet, sutra Vojvodina, preksutra Čubura, cionisti na sve stavljaju šapu preko svojih prijatelja, uh, Mađara i, hm… Albanaca?

Represija režima

Ovo je naizgled jedan od najvećih rizika vašeg posla. Na kraju krajeva, slobodarski pokreti koji se ne plaše da kazuju istinu od koje mračnjaci na vlasti beže kao Jevrejin od krsta, kao Rom od fakultetske diplome i kao Čeda Jovanović od testa na HIV, takvi pokreti su uvek proganjani, stigmatizovani, ponekad i satanizovani. Sloboda provedena u istražnom ili nedajbože, kaznenom zatvoru i nije neka sloboda, razumno ćete primetiti. Ne brinite!!! Ovo je Srbija!! Ovde možete ući na fakultet, prebiti profesore i ostale akademske građane koji na istom drže tribinu, biti uhapšeni, osuđeni i ne služiti kaznu!!! Idealnije uslove za delovanje ne možete naći nigde u Evropi. Srpsko sudstvo ima mnogo razumevanja za vašu ljubav prema slobodi i uostalom, ako ratnika poput vas oteraju na robiju, ko će onda Srbiju odbraniti od separatista? Iako to niko neće javno reći, režim zna da ste mu potrebni. Nemojte se čuditi kad i sa te strane krenu da stižu donacije i pozivi na koktel-partije. Za par godina bićete u parlamentu, a onda ćete videti da put do kolektivnog orgazma vodi kroz koaliciju a ne kroz šiptarski (dakle Jevrejski) ekstazi!!!

 

Politički protivnici

Jedna od prednosti toga što imate politički program koji je toliko apsurdan da ga polovina građana ne razume a druga polovina misli da je u pitanju neka nova smicalica Indeksovog Radio Pozorišta je i u tome što vi zapravo nemate političke protivnike. Oh, naravno, biće tu nekoliko antifašističkih organizacija koje će se uglavnom svađati među sobom oko toga ko sledeći treba da ide na seminar i edukativni kamp na Tenerifama i da li slike Draže Mihailovića treba lepiti po zidovima gradova u Srbiji baš zato ili uprkos tome što je on bio okupatorov kolaboracionista. Sa tom studentarijom nećete imati mnogo problema, na kraju krajeva, ako pomislite da vam postaju pretnja uvek možete da ih prebijete ili, što je efikasnije, da se učlanite kod njih u organizaciju. Nećete primetiti neku veliku razliku u radu (osim što oni više vole marihuanu od rakije, ali lepota pluralizma je upravo u većem izboru opijata) a ideološka neslaganja ionako ćete uspešno svesti na borbu oko donacija. S druge strane, politički teškaši poput Nenada Čanka (to prezime… deluje pomalo… jevrejski, zar ne?) ili Čedomira Jovanovića deluju kao da bi mogli da vam naprave probleme. Na kraju krajeva, ti superheroji slobodarske borbe će ispravno primetiti kako sudovi i policija ne rade svoj posao i kako vas, vas koji kršite zakon i bivate za to osuđivani, ali ne i sprečavani u daljem kršenju zakona, moraju zaustaviti uz podršku građana, makar svojim telima, ako je potrebno. Zvuči opasno, jer ko bi želeo da dođe u kontakt sa telom Nenada Čanaka? Jovanovića da i ne pominjemo, taj čovek svaki put kad kine zarazi HIV-om nekoliko svojih robinja. Ipak, razmišljajmo hladne glave. Ovi ljudi su stranački lideri, poslanici u parlamentu, osobe od uticaja u društvu, temelji našeg sistema. Ako bi zaista želeli da vas zaustave, onda bi najprirodnije bilo da iskoriste svoju moć i uticaj da nateraju policiju i sudove da urade svoj posao i razreše situaciju u okviru institucija tog istog sistema. Tu bi vam, jamačno bio kraj!!! Ali nema mesta strahu! Oni to neće uraditi i umesto toga će radije skupljati političke poene šetnjom pitomim ulicama nekog srpskog grada i ljubaznim podmetanjem pod vaše kamenice. Bol od čvoruga i tuđih prsnutih bubnih opni je mala cena koju treba platiti za osvojenu gomilu političkih poena, rezonuju oni. Shvatite da su vam ovo najbolji prijatelji, vaši promoteri, marketinški konsultanti i saborci na operetskoj sceni dnevne politike u Srbiji i ponosito otpevajte svoj deo. Neko od gore sve to vidi. Nažalost, taj neko od gore je izgleda Jevrejin Ali ne zadugo!!! Srećno!!!

 

Jedno reagovanje to “Kako zaraditi novac, slikati se za televiziju i povaljivati lepe žene”

  1. […] na više a koje na niže. Po mom mišljenju, njegov posao je da ohrabri još tunja da ulaže svoj novac na berzi, da bi njihovu gotovinu naveo da otiče u derivate poznatije kao akcije, obveznice i […]

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: