Strip: Lepe naslovnice: The Shadow

The Shadow poslednjih godina na Dynamiteu uživa dosta visok profil. Jedan od serijala je crtao i Bil Sjenkjevič a evo nekoliko izuzetnih naslovnih strana iz njegove kuhinje. Ove konkretne naslovne su iz serijala koji je krenuo 2014. godine pod nazivom The Shadow Masters Series i u njemu su bili remasterovani reprinti starijih The Shadow radova tako da je Sinekiewicz ovo crtao 1987. godine uključujući naslovne strane:

No, da ne bude da Sjenkjevič ima protekciju, evo tri naslovne iz serijala iz 2014. godine koji je pisao Cullen Bunn a crtao Giovanni Timpano, no naslovnice je radio moj miljenik Butch Guice sa kolorom koga je dao Alex Guimaraes i meni je to apsolutno fenomenalno ispadalo. Mislim, ispravno pogođen preteći a ipak pravednički ton Shadowa:

Serijal iz 2012. godine su pisali vrlo cenjeni autori poput Gartha Ennisa i Victora Gischlera, a za naslovne strane je Dynamite uzimao superzvezde poput Alexa Rossa, Howarda Chaykina i – Tima Bradstreeta. Bradstreeta uglavnom znamo po hiperrealističnim naslovnicama za Ennisov Punisher MAX ali ove naslovnice su mu stilizovanije i… pa, ja bih ovo držao na zidu bez problema:

Pošto je svaka sveska imala po nekoliko alternativnih naslovnica, evo i radova iz istog perioda koje je radio Francesco Francavilla. Meni se njegov rad mnogo dopada jer je „palpoidniji“ od Rossa ili Bradstreeta i prilagođeniji strip medijumu:

Serijal koji je počeo prošle i završio se ove godine pisao je Si Spurrier i opet su razni ljudi radili naslovne strane. Prvo Mike Caluta i Pete Pantazis zajedno:

Onda Tommy Lee Edwards:

Lee Weeks:

I na kraju Kelley Jones:

Exelcior!!!!!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s